x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Au fost prinşi presupuşii autori ai jafului de la CAR Zăneşti. Suspecţii au furat peste 30.000 lei

Au fost prinşi presupuşii autori ai jafului de la CAR Zăneşti. Suspecţii au furat peste 30.000 lei

18 Oct 2018   •   15:01
Au fost prinşi presupuşii autori ai jafului de la CAR Zăneşti. Suspecţii au furat peste 30.000 lei

Două persoane, bănuite că ar fi spart sediul CAR din localitatea Zăneşti, la mijlocul lunii iulie, de unde au furat 32.000 lei, au fost prinse de poliţiştii de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Piatra-Neamţ, împreună cu cei din cadrul IPJ Vrancea, a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ, Robert Costan. 

Potrivit sursei citate, suspecţii au fost reţinuţi în urma unor percheziţii în Mărăşeşti, judeţul Vrancea, şi localitatea Bahna, judeţul Neamţ, după ce anchetatorii au strâns probe despre comiterea infracţiunilor de furt calificat şi tentativă de furt. 

"Au fost identificate trei persoane, dintre care doi bărbaţi şi o femeie, care au fost conduse la sediul Poliţiei municipiului Piatra-Neamţ pentru a fi audiate. Faţă de cei doi bărbaţi s-a luat măsura arestării preventive pentru 30 de zile. Persoanele în cauză au fost introduse în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Neamţ, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale", a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ, Robert Costan. 

În urma cercetărilor extinse, poliţiştii au stabilit că, în noaptea de 15 spre 16 iulie 2018, un bărbat de 26 de ani din Călăraşi şi un altul de 32 de ani, din Vrancea, ar fi pătruns în sediul unei unităţi comerciale din Podoleni, de unde au încercat să sustragă valori sau alte bunuri. 

De asemenea, în noaptea de 18 spre 19 iulie 2018, cei doi ar fi pătruns în interiorul unei alte unităţi comerciale, din Zăneşti, de unde au sustras suma de 32.000 de lei. 

În activităţi au fost angrenaţi şi luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul IPJ Neamţ şi IPJ Vrancea. 

Cercetările continuă în vederea documentării întregii activităţi infracţionale în cauză, a precizat sursa citată. AGERPRES

×
Subiecte în articol: hoti prinsi zărneşti