x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Autobuze în loc de metrou

Autobuze în loc de metrou

de Alice Petrescu    |    10 Iul 2017   •   12:30
Autobuze în loc de metrou

Regia Autonomă de Transport București a anunţat că săptămâna viitoare va suplimenta mijloacele de transport în Pipera și Aurel Vlaicu, pentru intervalul de timp când metroul nu va circula în aceste zone. Staţia de metrou Pipera va fi închisă în perioada 15-21 iulie, iar staţia Aurel Vlaicu, de pe 29 iulie pe 4 august, pentru efectuarea unor lucrări de modernizare.

RATB va înfiinţa nouă linii navetă de autobuze pentru asigurarea transportului călătorilor de la staţiile de metrou închise la cele învecinate de pe aceeaşi magistrală de metrou.

Potrivit reprezentanţilor regiei de transport, autobuzele vor funcţiona la un interval de succedare de circa 2-3 minute în zilele de lucru, respectiv 3-4 minute în zilele de sărbătoare, astfel încât să poată fi satisfăcută cererea de transport de pe magistrala afectată. Odată cu închiderea staţiei de metrou Aurel Vlaicu, în afară de linia navetă 616, va fi suplimentată şi linia 5. Astfel, linia navetă 616 va funcţiona pe traseul: Platforma Industrială Pipera, Bdul D. Pompeiu, Șos. Petricani, Șos. Fabrica de Glucoza, Calea Floreasca, Șos. Pipera, Aurel Vlaicu. Metrorex a anunţat că a redus de la 7 zile la 3 zile perioada de execuţie a lucrărilor de modernizare la staţiile cu un singur acces, precum Pipera şi Aurel Vlaicu.

×
Subiecte în articol: ratb