x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Autotren încărcat cu azotat de amoniu s-a răsturnat pe DN7

Autotren încărcat cu azotat de amoniu s-a răsturnat pe DN7

09 Mar 2017   •   17:33
Autotren încărcat cu azotat de amoniu s-a răsturnat pe DN7
Sursa foto: Marin Raica/Intact Images

Traficul rutier între Piteşti şi Râmnicu Vâlcea a fost deviat prin Curtea de Argeş, joi, după ce circulaţia pe DN 7 a fost oprită din cauza răsturnării unui autotren încărcat cu azotat de amoniu. 

Autovehiculele care circulă spre Râmnicu Vâlcea sunt dirijate din localitatea Bascov pe DN 7C până la Curtea de Argeş, de unde pot continua pe DN 73C şi DJ 678A până pe DN 7, în zona Morăreşti, iar cele care circulă spre Piteşti, în sens opus, pe acelaşi traseu, potrivit Centrului Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţie Române. 

Accidentul rutier s-a produs în zona localităţii argeşene Valea Ursului. 

"Din cauza unui autotren (încărcat cu azotat de amoniu) care s-a răsturnat în imediata apropiere a suprafeţei carosabile, circulaţia auto a fost oprită pe DN7, la kilometrul 124", se precizează într-un comunicat al Centrului Infotrafic. 

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeş a anunţat că s-a intervenit pentru asigurarea măsurilor de prevenire, după ce un autotren încărcat cu azotat de amoniu a ajuns în şanţul de pe marginea şoselei. 

Şoferul autotrenului, care rămăsese blocat în cabină, a fost preluat de o ambulanţă SMURD şi a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti, pentru îngrijiri medicale. AGERPRES

×