x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Autoturismul unui interlop din Arad a fost incendiat. Este al doilea caz în această săptămână

Autoturismul unui interlop din Arad a fost incendiat. Este al doilea caz în această săptămână

18 Oct 2019   •   14:38
Autoturismul unui interlop din Arad a fost incendiat. Este al doilea caz în această săptămână
Sursa foto: ISU ARAD

Un autoturism aparţinând unui arădean cunoscut în lumea interlopă a fost incendiat, în cursul nopţii de joi spre vineri, proprietarul depunând o plângere, iar poliţiştii spun că este al doilea caz în această săptămână, şi un apropiat al acestuia păţind acelaşi lucru.

Autoturismul era parcat pe o stradă din cartierul arădean Confecţii, iar în jurul orei 02,00 o persoană a sunat la 112 anunţând că vehiculul este cuprins de flăcări.

"Detaşamentul de Pompieri Arad a intervenit pentru stingerea unui incendiu ce se manifesta la un autoturism. În momentul sosirii echipajului de intervenţie, focul se manifesta la partea din faţă şi din spate a maşinii. Datorită faptului că incendiul a fost văzut rapid, fără a se dezvolta la toată maşina, a fost stins în aproximativ cinci minute. A ars partea din faţă a maşinii şi cea din spate. A fost deteriorat şi un alt autoturism parcat lângă el. Cauza probabilă a incendiului este folosirea cu intenţie a surselor de aprindere în vederea producerii incendiului", a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad, George Pleşca.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad, Claudia Iuga, a precizat că a fost depusă o plângere din partea proprietarului autoturismului.

Conform unor surse din rândul poliţiştilor, proprietarul este o persoană cunoscută ca având activităţi de natură infracţională, iar în noaptea de luni spre marţi şi unui amic al acestuia i-a fost incendiată maşina, fiind depusă plângere şi în acel caz.

"Există un cerc de persoane bănuite", a adăugat Claudia Iuga. AGERPRES

×