x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Avarie de proporţii la o magistrală de apă caldă din Galaţi. 40.000 de apartamente, afectate

Avarie de proporţii la o magistrală de apă caldă din Galaţi. 40.000 de apartamente, afectate

23 Feb 2016   •   17:32
Avarie de proporţii la o magistrală de apă caldă din Galaţi. 40.000 de apartamente, afectate
Sursa foto: Foto: presagalatibraila.com

O avarie apărută la o magistrală CET a lăsat aproximativ 40.000 de apartamente din municipiul Galaţi, racordate la sistemul centralizat de furnizare a agentului termic, fără apă caldă şi căldură, a declarat marţi presei reprezentantul distribuitorului local de agent termic Calorgal, Mihai Costache.

Potrivit acestuia, nu se ştie când va fi remediată avaria de către reprezentanţii furnizorului local de agent termic Electrocentrale (CET) Galaţi.

'De la CET ni s-a comunicat în dispeceratul nostru că există o avarie în reţeaua de pe strada Brăilei şi că au redus parametri la zero pentru furnizarea de agent termic în tot oraşul. În acest moment nu avem niciun fel de informaţie de la CET despre cât durează reparaţia, dacă o termină astăzi sau mâine. Sunt 40.000 de apartamente afectate, cele branşate. Vreau să fac precizarea că ceea ce aţi văzut curgând pe stradă sau aburul, acest agent termic, nu este contorizat în punctele termice, deci nu va figura pe factura trimisă de către CET către Calorgal', a precizat Mihai Costache.

Echipele de intervenţie de la Electrocentrale aşteaptă ca magistrala să se golească pentru ca apoi să remedieze defecţiunea, după ce vana principală de aducţiune a fost închisă. AGERPRES

×