x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Baia Mare: Magazin Lidl, luat cu asalt de tineri înarmați cu săbii. Război între două clanuri de interlopi

Baia Mare: Magazin Lidl, luat cu asalt de tineri înarmați cu săbii. Război între două clanuri de interlopi

05 Mai 2020   •   21:26
Baia Mare: Magazin Lidl, luat cu asalt de tineri înarmați cu săbii. Război între două clanuri de interlopi
Sursa foto: Foto: observator.tv

Mai mulți tineri înarmați cu săbii au intrat într-un magazin Lidl din Baia Mare, însă au fost prinși în flagrant de agenții de pază alertați prin butonul de panică, dar și de polițiștii și jandarmii care au ajuns rapid la fața locului, informează Antena3.

Zeci de mascați, jandarmi, polițiști și militari au ajuns în scurt timp la magazinul luat cu asalt și i-au prins pe cei care încercau să fure încasările din seif.

Potrivit Poliției, două clanuri de interlopi din oraș s-au luat la bătaie, iar unii dintre ei s-au refugiat în magazin.

De asemenea, aceștia nu ar fi vrut să atace magazinul, ci fugeau de ceilalți interlopi.

Forțele de ordine efectuează la această oră mai multe percheziții domiciliare în Baia Mare pentru identificarea și prinderea tuturor celor care au fost implicați în scandal.

Florina Meteș, purtător de cuvânt al IPJ Maramureș, a declarat într-o intervenție telefonică la Antena3 că în urma unui apel 112 care semnala un scandal între mai multe persoane echipajul de ordine și siguranță publică din cadrul poliției municipiului Baia Mare și luptători din cadrul serviciului pentru acțiuni speciale s-au deplasat de urgență în parcarea unui centru comercial de pe strada Grănicerilor din municipiu.

Ca urmare a intervenției polițiștilor starea conflictuală a fost aplanetă iar șase persoane implicate în scandal au fost imobilizate și conduse la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor.

În continuare se desfășoară verificări pentru a se stabili toate împrejurările în care s-a comis fapta semnalată urmând a fi dispuse măsurile legale.

×
Subiecte în articol: atac cu săbii