x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Bancomat aruncat în aer la Arad. Hoții au fugit cu banii

Bancomat aruncat în aer la Arad. Hoții au fugit cu banii

14 Feb 2020   •   08:31
Bancomat aruncat în aer la Arad. Hoții au fugit cu banii

UPDATE Oamenii legii au fost sesizați despre incident în jurul orei 03:20. “În această noapte, în jurul orei 03:20, IPJ Arad a fost sesizat despre faptul că bancomatul unei agenții bancare de pe Calea Timișorii ar fi fost distrus prin explozie, din interiorul acestuia reclamându-se lipsa casetelor de valori cu bancnote”, au declarat reprezentanții IPJ Arad.

La fața locului s-au deplasat polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și ai Serviciului Criminalistic. Din primele verificări s-a constatat că două persoane necunoscute – cu fețele acoperite – au pulverizat, cu ajutorul unui spray, vopsea pe camerele de supraveghere, la fața locului fiind observat și un autoturism de teren de culoare închisă. Anchetatorii efectuează cercetări pentru identificarea și prinderea hoților.

 

Stire initiala Hoții au dat lovitura în noaptea de joi spre vineri pe Calea Timișorii din Arad. Au aruncat în aer un bancomat și au furat casetele cu bani, anunță Aradon.

Explozia și furtul banilor au avut loc la adăpostul nopții, exact cum s-a întâmplat și în cazul celorlalte furturi de bani din bancomate din Arad.
Momentan nu se știe suma de bani pe care hoții au reușit să o fure.

×