x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Bancomatul unei unităţi bancare din Brașov, dislocat în urma unei explozii

Bancomatul unei unităţi bancare din Brașov, dislocat în urma unei explozii

29 Dec 2018   •   10:01
Bancomatul unei unităţi bancare din Brașov, dislocat în urma unei explozii

Poliţiştii fac cercetări după ce, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în municipiul Braşov, bancomatul unei unităţi bancare a fost dislocat în urma unei explozii, au informat reprezentanţii Inspectoratul de Poliţie Judeţean.

''În data de 29.12.2018, ora 3.34, Dispeceratul IPJ Braşov a fost sesizat cu privire la faptul că într-o unitate bancară de pe raza municipiului Braşov, a avut loc o explozie. În temeiul sesizării s-a constituit echipa operativă formată din poliţişti de Investigaţii Criminale, Criminalistică şi poliţişti de Ordine Publică, care au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, uşa şi geamul de la accesul dinspre stradă în sucursala bancară, cât şi un bancomat au fost dislocate din locul în care se aflau, părţi din acesta fiind împrăştiate pe trotuarul şi carosabilul din faţa sucursalei'', potrivit unui comunicat de presă transmis sâmbătă de IPJ Braşov.

Cercetările poliţiştilor sunt în derulare, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, precum şi a identificării autorilor. AGERPRES

×