x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Bărbat accidentat mortal pe trecerea de pietoni de o şoferiţă drogată

Bărbat accidentat mortal pe trecerea de pietoni de o şoferiţă drogată

16 Iun 2018   •   20:30
Bărbat accidentat mortal pe trecerea de pietoni de o şoferiţă drogată
Sursa foto: Foto: gazetadambovitei.ro

O şoferiţă de 20 de ani, aflată sub influenţa drogurilor, a accidentat mortal un bărbat, sâmbătă, pe o trecere de pietoni din Târgovişte, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa. 

Accidentul a avut loc pe Calea Bucureşti din Târgovişte, cauza probabilă a accidentului fiind neacordarea de prioritate la trecerea de pietoni. 

''Din primele date, se pare că bărbatul se angajase în traversarea străzii pe trecerea de pietoni, deplasându-se pe lângă bicicletă. Bărbatul a decedat. Autoturismul era condus de o tânără din Târgovişte. Se efectuează cercetarea la faţa locului, urmând a se stabili cu exactitate împrejurările producerii evenimentului rutier'', a precizat IPJ Dâmboviţa. 

În cauză se va întocmi dosar penal pentru ucidere din culpă. 

''Conducătoarea auto a fost condusă la spital unde, în urma efectuării unui test, s-a constatat prezenţa în urină a următoarelor: cocaină, THC (Tetrahydrocannabinol, n.r.)'', mai informează sursa citată. Astfel, şoferiţa de 20 de ani va fi cercetată şi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa unor substanţe psihoactive. AGERPRES

×