x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Barbat din Galati, prins cu un kilogram de canabis, ascuns printre haine

Barbat din Galati, prins cu un kilogram de canabis, ascuns printre haine

26 Iun 2020   •   12:08
Barbat din Galati, prins cu un kilogram de canabis, ascuns printre haine

Un bărbat de 26 de ani a fost prins în flagrant delict, în Galați, în timp ce avea asupra sa, ascunse printre haine, patru pachete care conțineau aproape un kilogram de canabis. Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore.

Potrivit IGPR, polițiștii și procurorii DIICOT Galați au prins în flagrant delict un bărbat din Galați, care avea asupra sa aproape un kilogram de cannabis, care ar fi valorat 65.000 de lei.

„Un bărbat de 26 de ani a fost surprins în flagrant delict, în Galați, având asupra sa un colet ce ar fi conținut 4 pachete în care s-ar fi aflat 925 de grame de cannabis (marijuana). Pachetele cu droguri ar fi fost disimulate printre mai multe articole vestimentare”, se arată în comunicatul IGPR.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că bărbatul ar fi fost implicat în introducerea ilegală în țară a coletului cu droguri, din Spania, acestea urmând a fi vândute în județul Galați.

Conform polițiștilor, începând din 28 februarie și până în prezent, tânărul ar fi primit, deținut, transportat și vândut încă 927 de grame de cannabis, sub formă de marijuana.

Bărbatul este cercetat pentru trafic de droguri în formă continuată şi introducerea în țară de droguri de risc. El a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca vineri să fie prezentat Tribunalului Galați, cu propunere de arestare preventivă.

 

×
Subiecte în articol: bărbat droguri politie galaţi