x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Bărbat, în stare gravă după ce a fost înțepat de mai mule albine

Bărbat, în stare gravă după ce a fost înțepat de mai mule albine

23 Iun 2016   •   16:18
Bărbat, în stare gravă după ce a fost înțepat de mai mule albine

Un bărbat în vârstă de 64 de ani, din satul Proselnici, comuna Miroslava, județul Iași, a fost adus în stare gravă la spital după ce a fost înţepat de albine în timp ce era la câmp.

Nicolai Pralea, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Iaşi, a declarat că în urma apelului la 112, înregistrat în jurul orei 8.00, la faţa locului au intervenit două echipaje medicale, unul de tip B2 cu asistent medical şi unul de tip C2 cu medic.

'La locul solicitării a fost găsit un bărbat în stop cardio-respirator şi s-au început imediat manevrele de resuscitare. După 30 de minute, acesta prezenta puls, iar în sprijinul echipajului a ajuns şi un echipaj cu medic', a precizat Nicolai Pralea, asistent medical principal şi purtător de cuvânt al SAJ.

După administrarea medicaţiei specifice, sexagenarul a fost transportat de echipajul cu medic la Spitalul Sfântul Spiridon pentru investigaţii de specialitate.

Sebastian Tătaru, un apicultor din Iaşi, a declarat că albinele devin agresive atunci când temperaturile sunt foarte ridicate. AGERPRES

×
Subiecte în articol: albine