x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Galați: Bărbat transportat la spital cu accident vascular după ce mers afară prin soare

Galați: Bărbat transportat la spital cu accident vascular după ce mers afară prin soare

04 Aug 2017   •   14:39
Galați: Bărbat transportat la spital cu accident vascular după ce mers afară prin soare

Un bărbat de 68 de ani, din localitatea gălăţeană Moscu, a suferit vineri un accident vascular, după ce a mers afară prin soare, el fiind transportat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţe, potrivit informaţiilor furnizate de şeful Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi, dr. Mihai Polinschi.

'S-a intervenit în cazul unui bărbat de 68 de ani care, după ce a mers prin soare, a suferit un puseu de tensiune şi un accident vascular. El a fost transportat la spital, unde este acum sub investigaţii medicale', a declarat Polinschi.

Un bărbat de 60 ani, din municipiul Galaţi, a fost găsit decedat, joi, în faţa scării blocului în care locuia, după ce a suferit, din cauza căldurii excesive, un stop cardio-respirator, fără posibilitate de resuscitare. În ultimele 48 de ore, la Galaţi, 13 persoane au ajuns la spital, din cauza căldurii excesive, cu vârste cuprinse între 23 şi 90 de ani.

Municipiul Galaţi se află sub cod portocaliu de caniculă, până sâmbătă inclusiv.

Primăria municipiului Galaţi a înfiinţat opt centre de prim ajutor, dotate cu aer condiţionat, apă şi pahare de unică folosinţă, centre amplasate în incinta unor supermarketuri şi în halele de legume-fructe din două pieţe. Zilnic, în intervalul orar 11,00-16,00, în fiecare punct există câte doi asistenţi medicali angajaţi ai Serviciului de Asistenţă Medicală al municipiului Galaţi.

De asemenea, zilnic, în intervalul orar 06,00 - 22,00, străzile sunt udate de autospecialele serviciului public de salubritate. Totodată, Primăria s-a asigurat că funcţionează şi reaminteşte tuturor cetăţenilor că în oraş există 44 de cişmele cu apă potabilă, amplasate în parcuri, staţii de autobuz şi intersecţii. AGERPRES

×
Subiecte în articol: galaţi accident vascular