x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Bărbatul bănuit că a tâlhărit cu violenţă un bătrân în scara unui bloc din Galați a fost arestat preventiv

Bărbatul bănuit că a tâlhărit cu violenţă un bătrân în scara unui bloc din Galați a fost arestat preventiv

19 Ian 2019   •   14:40
Bărbatul bănuit că a tâlhărit cu violenţă un bătrân în scara unui bloc din Galați a fost arestat preventiv

Bărbatul de 36 ani, din municipiul Galaţi, bănuit că pe 14 ianuarie a tâlhărit cu violenţă un bătrân în scara unui bloc din localitate a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, a declarat sâmbătă purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie(IJP) Galaţi, Gabriela Costin.

Potrivit acesteia, suspectul a fost prezentat sâmbătă magistraţilor Judecătoriei Galaţi, care au emis pe numele său un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. El a fost deja încarcerat în arestul IPJ Galaţi.

Agresorul a fost depistat vineri de un echipaj al Secţiei 2 Poliţie, în urma unei informaţii, într-o clădire dezafectată din cartierul Ţiglina 1. Bărbatul nu a opus rezistenţă, a fost încătuşat şi condus la sediul IJP Galaţi. El a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore.

Pe 14 ianuarie, în jurul orei 11.00, un bărbat de 75 ani, din municipiul Galaţi, a fost victima unei infracţiuni de tâlhărie, fiind atacat în scara blocului unde locuieşte şi deposedat, prin violenţă, de 500 euro şi un telefon mobil. La scurt timp, poliţiştii au identificat prezumtivul agresor, în persoana unui bărbat de 36 ani, din Galaţi, care, se sustrăgea cercetărilor. El fusese dat în urmărire generală şi consemn la frontieră. AGERPRES

×