x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Bărbatul din Vaslui care și-a ucis soția și rănit fiica a fost localizat

Bărbatul din Vaslui care și-a ucis soția și rănit fiica a fost localizat

02 Oct 2015   •   09:02
Bărbatul din Vaslui care și-a ucis soția și rănit fiica a fost localizat

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui au solicitat sprijin jandarmilor pentru operaţiunea de căutare a unui bărbat în vârstă de 45 de ani, bănuit că şi-a ucis miercuri soţia şi şi-a înjunghiat fiica în vârstă de 16 ani, pe care a băgat-o în portbagajul unei maşini şi a abandonat-o la marginea unei păduri din Poieneşti.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Vaslui, Mihaela Ştraub, a fost solicitat şi sprijinul unor localnici din zonă.

'Căutările sunt efectuate de poliţişti, fiind solicitat sprijinul jandarmilor şi al unor voluntari din zonă', a declarat joi purtătorul de cuvânt al IPJ, Mihaela Ştraub.

Bărbatul se întorsese recent din Italia pentru a divorţa de soţie. Cei doi soţi au încercat o împăcare şi au mers la părinţii femeii, dar pe drumul de întoarcere între ei a izbucnit o ceartă.

'Bărbatul i-a aplicat soţiei mai multe lovituri de cuţit, iar când adolescenta a vrut să intervină pentru a aplana conflictul, a fost la rândul ei lovită de tată. Agresorul este căutat de poliţişti. S-a luat legătura cu el pe telefonul mobil dar nu a fost convins să se predea, el ameninţând că se va sinucide', a declarat, procurorul criminalist Alice Ruja.

Bărbatul a aruncat trupul soţiei într-un şanţ, iar pe fiica sa a pus-o în portbagajul maşinii şi a abandonat-o la marginea unei păduri, din localitatea Poieneştii Deal, el fugind de la faţa locului.

Adolescenta a fost transportată la Spitalul Judeţean Vaslui, starea sa fiind critică. Ulterior, fata a fost transferată la o unitate sanitară din Iaşi, unde a fost supusă unei intervenţii chirurgicale.

Mama adolescentei de 16 ani a fost găsită moartă pe raza comunei Zăpodeni.

×