x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Bebelușul abandonat în curtea Spitalului Județean Buzău a fost creștinat

Bebelușul abandonat în curtea Spitalului Județean Buzău a fost creștinat

12 Dec 2017   •   18:43
Bebelușul abandonat în curtea Spitalului Județean Buzău a fost creștinat
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Bebeluşului abandonat de mamă în urmă cu câteva zile în parcarea Spitalului Judeţean Buzău a fost botezat marţi de membrii unui ONG de protecţie a copiilor la Biserica "Sfântul Spiridon" din curtea celei mai mari unităţi medicale din judeţul Buzău. 

Micuţul a fost botezat Nicholas-Răzvan, iar naşii au promis că vor avea grijă de el până când acesta se va face mare. 

"Bebeluşul a avut aproape 100 de naşi, toţi membri ai asociaţiei Happy Kids din Buzău. Membrii acestui grup asigură autorităţile publice că vor avea grijă ca micuţul Nicholas-Răzvan să nu ducă lipsă de cele necesare creşterii şi educării sale", a declarat Oana Dobre de la asociaţia Happy Kids. 

Oana Dobre


Bebeluşul a venit pe lume la Maternitatea din Buzău pe 3 noiembrie, iar pe 8 decembrie mama sa a l-a lăsat învelit într-o pătură şi aşezat într-un cărucior, între maşinile din parcarea Spitalului judeţean. 

În urma anchetei, poliţiştii au aflat că mama băieţelului era prostituată, ceilalţi şapte copii ai femeii fiind în grija statului. 

Povestea micuţului abandonat a impresionat mai multe ONG-uri din Buzău, care au luat legătura cu asistentele din spital şi s-au interesat de starea băiatului, micuţul Nicholas-Răzvan primind taina botezului de la un preot misionar. AGERPRES

×