x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Bistrița-Năsăud: Doi bărbați prinși sub tractor, decedați

Bistrița-Năsăud: Doi bărbați prinși sub tractor, decedați

11 Iun 2020   •   21:44
Bistrița-Năsăud: Doi bărbați prinși sub tractor, decedați

Cei doi bărbați prinși sub tractorul cu remorcă răsturnat în localitatea Sita au murit, au transmis, joi, reprezentanții ISU Bistrița-Năsăud.

Potrivit ISU Bistrița-Năsăud, doi bărbați, de 20, respectiv 57 de ani, au fost găsiți decedați în accidentul din Sita, unde un tractor cu remorcă s-a răsturnat.

„Echipajele de intervenție au găsit la locul accidentului trei victime, bărbați. Una dintre victime în vârstă de 34 de ani, este conștientă și cooperantă, prezintă multiple leziuni. Celelalte două victime care au fost surprinse sub tractor, din păcate, au fost găsite fără semne vitale”, a spus Cristina Răcilă, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

Conform primelor verificări ale Poliției Bistrița-Năsăud, bărbatul de 57 de ani, în timp ce conducea un tractor care tracta o remorcă încărcată cu fân, dinspre Spermezeu spre Sita, a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat. Atât șoferul, cât și un tânăr de 20 de ani, au murit.

În acest caz a fost deschis un dosar penal de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, urmând a fi stabilite toate împrejurările în care a avut loc accidentul.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: accident tractor