x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Bistriţa-Năsăud: Echipaj SMURD, implicat într-un accident rutier pe un drum judeţean

Bistriţa-Năsăud: Echipaj SMURD, implicat într-un accident rutier pe un drum judeţean

10 Iun 2016   •   17:41
 Bistriţa-Năsăud: Echipaj SMURD, implicat într-un accident rutier pe un drum judeţean
Sursa foto: Victor Stroe/Intact Images

Un echipaj de prim ajutor al SMURD din Sângeorz-Băi a fost implicat, vineri după-amiază, într-un accident rutier produs pe un drum judeţean, în timp ce se deplasau spre un caz medical, având semnalele acustice şi luminoase pornite.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, Marius Rus, a precizat pentru AGERPRES că echipajul SMURD se îndrepta spre comuna Poiana Ilvei pentru a prelua un pacient, moment în care a fost acroşat de un microbuz care a pătruns pe sensul de mers al autospecialei.

Cu toate că atât paramedicii, cât şi cel de-al doilea şofer implicat în accident nu au avut nevoie de îngrijiri medicale, autospeciala SMURD nu şi-a mai putut continua drumul în urma avariilor suferite.

Din acest motiv, cazul medical la care ar fi trebuit să ajungă cei de la SMURD a fost preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

În urma cercetărilor pe care le vor efectua, poliţiştii vor stabili exact condiţiile în care s-a produs accidentul rutier. AGERPRES

×
Subiecte în articol: smurd accident