x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Brăila: Cei doi pietoni loviţi intenţionat cu maşina de atacatorul de la mall au fost operaţi şi sunt în stare stabilă

Brăila: Cei doi pietoni loviţi intenţionat cu maşina de atacatorul de la mall au fost operaţi şi sunt în stare stabilă

12 Noi 2018   •   12:49
Brăila: Cei doi pietoni loviţi intenţionat cu maşina de atacatorul de la mall au fost operaţi şi sunt în stare stabilă

Cei doi pietoni loviţi intenţionat duminică, pe şoseaua de centură a Brăilei, de şoferul de 20 de ani care a înjunghiat un bărbat şi a intrat apoi cu maşina în uşile de la intrarea în mall, rănind şapte persoane, au fost operaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă şi sunt în stare stabilă. 

Este vorba despre doi şoferi de la societatea locală de transport în comun, SC Braicar SA, care se pregăteau să iasă pe traseu împreună cu mai mulţi colegi, moment în care au fost loviţi în plin de maşina condusă de şoferul de 20 de ani. 

Atât bărbatul înjunghiat, în vârstă de 44 de ani, din comuna Cazasu, care a fost supus intervenţiilor chirurgicale, cât şi celelalte şapte persoane rănite la mall sunt stabile în momentul de faţă, potrivit informaţiilor furnizate de Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila. 

Autorul atacului de duminică în urma căruia au fost rănite zece persoane, Marius Valentin Parfenie, în vârstă de 20 de ani, a fost condamnat în 2017, de Judecătoria Brăila, la 6 luni de supraveghere ca măsură educativă, pentru comiterea în 2015, pe vremea când era minor, a infracţiunii de lovire sau alte violenţe, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Brăila, Laura Dan. 

Marius Valentin Parfenie împreună cu tatăl său au bătut cu ranga un bărbat până l-au băgat în spital, tatăl acestuia fiind condamnat la rândul lui la 8 luni de închisoare. 

Zece persoane au fost rănite, în total, duminică, între care doi copii de 11 şi 13 ani, de un tânăr de 20 de ani, care a intrat cu maşina în uşile de acces de la mall-ul din Brăila, la puţin timp după ce a înjunghiat un bărbat şi a rănit doi pietoni aflaţi pe centura oraşului. 

''Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând 0,37mg/l alcool. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice, urmând a se stabili dacă se află sub influenţa altor substanţe'', a precizat Laura Dan. AGERPRES

×
Subiecte în articol: pietoni raniti Braila