x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Brăila: Elev de 15 ani înjunghiat pe stradă şi tâlhărit de alţi doi minori

Brăila: Elev de 15 ani înjunghiat pe stradă şi tâlhărit de alţi doi minori

22 Ian 2020   •   19:36
Brăila: Elev de 15 ani înjunghiat pe stradă şi tâlhărit de alţi doi minori

Un adolescent de 15 ani, elev la Colegiul „Nicolae Bălcescu” din Brăila, a fost înjunghiat pe stradă şi tâlhărit de doi minori de 10 ani şi, respectiv, 17 ani, potrivit informaţiilor furnizate miercuri de purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, Laura Belciugan.

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Brăila au fost sesizaţi de către UPU Brăila cu privire la faptul că la unitatea medicală s-a prezentat un minor, în vârstă de 15 ani, din Brăila, care ar fi fost agresat. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că, în timp ce se afla pe Calea Călăraşilor, ar fi fost abordat de două persoane, care l-ar fi ameninţat şi l-ar fi înţepat cu un cuţit, cu scopul de a le da bani”, a declarat Laura Belciugan.

Sursa citată a mai spus că, folosind aceeaşi metodă, cei doi agresori ar fi abordat alţi doi minori, ambii în vârstă de 16 ani, din Brăila. Celelalte două victime ale agresiunilor nu au suferit vătămări corporale.

„Poliţiştii i-au identificat pe raza municipiului, pe doi minori cu vârstele de 10, respectiv 17 ani, bănuiţi de comiterea faptelor. În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă la tâlhărie calificată şi tâlhărie calificat. S-a dispus cercetarea celor doi în stare de libertate”, a completat Laura Belciugan.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: elev injunghiat