x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Brăila: Un bărbat cu probleme psihice a atacat cinci femei în centrul oraşului

Brăila: Un bărbat cu probleme psihice a atacat cinci femei în centrul oraşului

02 Feb 2016   •   17:46
Brăila: Un bărbat cu probleme psihice a atacat cinci femei în centrul oraşului

Un bărbat cu probleme psihice a agresat marţi cinci femei cu vârste între 30 şi 40 de ani, în centrul oraşului Brăila.

Victimele au sunat la 112 şi au fost preluate de ambulanţele SAJ, care le-au transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe.

Imediat după primirea primului apel la 112, poliţiştii şi jandarmii au plecat în căutarea agresorului, pe care au reuşit să-l identifice şi să-l prindă, mai ales că în centrul oraşului se instituise o stare de panică.

Pe imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă se vede cum bărbatul loveşte femeile şi le lasă să cadă pe trotuar, după care pleacă liniştit mai departe.

'Ambulanţele au fost solicitate să intervină în cinci cazuri de femei lovite pe stradă, se pare de acelaşi individ. Victimele au fost duse la Unitatea de Primiri Urgenţe, unde au fost diagnosticate cu traumatisme cranio-facile', a declarat pentru AGERPRES managerul SAJ Brăila, Viorica Uscatu.

Agresorul este un bărbat de 37 de ani, cu afecţiuni psihice grave, care a fost externat în noiembrie anul trecut din Spitalul de Psihiatrie Sfântul Pantelimon din Brăila.

Bărbatul a fost dus înapoi la Spitalul de Psihiatrie, dar medicii susţin că aici nu poate rămâne mai mult de 30 de zile, pentru că aşa prevede legislaţia, după care va ajunge iar în stradă.



































×
Subiecte în articol: Braila