x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Braşov: Droguri în valoare de 60.000 de euro, găsite într-un apartament închiriat în regim hotelier

Braşov: Droguri în valoare de 60.000 de euro, găsite într-un apartament închiriat în regim hotelier

30 Dec 2019   •   17:40
Braşov: Droguri în valoare de 60.000 de euro, găsite într-un apartament închiriat în regim hotelier

Un bărbat suspectat de trafic de droguri de mare risc a fost reţinut pentru 24 de ore de către procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) - Serviciul Teritorial Braşov, după ce într-un apartament închiriat în regim hotelier au fost găsite droguri în valoare de aproximativ 60.000 de euro.

Potrivit DIICOT, în data de 28 decembrie, proprietarul apartamentului a sesizat organele de urmărire penală cu privire la faptul că în dormitorul locuinţei a găsit mai multe pungi ambalate, ce conţineau comprimate de culoare roz şi prafuri sau substanţă solidă de culoare albă ori brun deschis.

„În urma investigaţiilor efectuate, procurorii DIICOT împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul B.C.C.O. Braşov - Serviciul Antidrog au identificat şi ridicat din imobilul închiriat în regim hotelier 135 g cocaină, 600 g MDMA cristal pulbere şi 2136 pastile MDMA şi 100 g ketamină, produse stupefiante pe care inculpatul D.M. urma să le comercializeze pe raza municipiului Braşov, dar şi un satâr, un ciocan de şniţele, cântare şi punguliţe pe care acesta le folosea la pregătirea pentru vânzare a produselor stupefiante. Valoarea de piaţă a drogurilor este de aproximativ 60.000 euro. La data de 29.12.2019, magistraţii Tribunalului Braşov au dispus arestarea preventivă a inculpatului D.M., pentru o perioadă de 30 de zile”, se arată într-un comunicat de presă remis luni AGERPRES.

Activităţile s-au desfăşurat cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: DIICOT droguri brasov