x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Dosar penal pentru şoferul unui mirobuz şcolar după ce a accidentat un elev

Dosar penal pentru şoferul unui mirobuz şcolar după ce a accidentat un elev

22 Noi 2016   •   16:50
Dosar penal pentru şoferul unui mirobuz şcolar după ce a accidentat un elev

Şoferul unui microbuz şcolar care transporta elevi între localităţile Scutelnici şi Brăgăreasa, în judeţul Buzău, a provocat accidentarea unuia dintre aceştia în momentul în care a frânat brusc autovehiculul, în urma testării conducătorului auto reieşind, conform poliţiştilor, că era sub influenţa băuturilor alcoolice. 

''Personalul medical din localitatea Scutelnici a anunţat Poliţia despre faptul că un minor în vîrstă de 13 ani, elev la şcoala generală din localitate, a fost victima unui accident rutier, din primele verificări a rezultat faptul că un conducător auto în vîrstă de 48 de ani, în timp ce efectua transportul elevilor pe ruta Scutelnici - Arcanu - Brăgăreasa, pe DC 34, a frânat brusc şi astfel unul dintre copiii aflaţi în microbuz a fost rănit uşor'', a declarat, pentru AGERPRES, Mihai Drăghiciu, de la Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău. 

Potrivit acestuia, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest şi a rezultat o alcoolemie de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat. "Şoferului i-a fost întocmit dosar penal", a menţionat Drăghiciu. AGERPRES

×