x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Cabana autorului unui omor, incendiată la câteva ore după producerea crimei

Cabana autorului unui omor, incendiată la câteva ore după producerea crimei

17 Mai 2018   •   11:30
Cabana autorului unui omor, incendiată la câteva ore după producerea crimei

Cabana pe care o deţinea bărbatul care a înjunghiat mortal miercuri un tânăr pe terasa unui local din municipiul Sebeş a fost incendiată intenţionat, joi dimineaţa, de autori necunoscuţi, la câteva ore după producerea crimei, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Alba. 

"Pompierii au fost solicitaţi joi, la ora 4,35, să intervină la un incendiu ce a cuprins o cabană din localitatea Pianu de Sus. La faţa locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Gărzii de intervenţie Sebeş, cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă. Ca urmare a acestui eveniment, a ars cabana din lemn pe o suprafaţă de aproximativ 100 metri pătraţi în totalitate, pierderile materiale fiind evaluate la aproximativ 30.000 lei"", se arată într-un comunicat transmis AGERPRES de către ISU Alba. 

Potrivit sursei citate, în urma cercetărilor, s-a stabilit ca şi cauză probabilă "folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul". 

Cu câteva ore înainte, bărbatul care deţinea cabana se predase poliţiei după ce l-a înjunghiat pe un consătean cu care se întâlnise întâmplător în Sebeş. 

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, între victimă şi acesta a izbucnit un conflict spontan. Bărbatul a lovit victima cu un cuţit, cauzându-i o leziune traumatică, cu lezarea cordului, care i-a cauzat decesul. 

Procurorii au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi luarea măsurii preventive a reţinerii pe o perioadă de 24 de ore împotriva lui Valer Stancu, pentru săvârşirea infracţiunii de omor. Bărbatul de 37 de ani va fi prezentat joi instanţei cu propunere de arestare preventivă. 

Victima sa, un tânăr de 32 de ani, se căsătorise cu doar câteva zile înainte. AGERPRES

×
Subiecte în articol: cabana unui criminal incendiata alba