x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Captură impresionantă a DIICOT Brăila. Peste 1,5 kg de droguri au fost găsite într-un colet trimis din Spania

Captură impresionantă a DIICOT Brăila. Peste 1,5 kg de droguri au fost găsite într-un colet trimis din Spania

19 Iun 2020   •   14:37
Captură impresionantă a DIICOT Brăila. Peste 1,5 kg de droguri au fost găsite într-un colet trimis din Spania
Sursa foto: Foto: observator.tv

Procurorii gălățeni au făcut o captură importantă de droguri la Brăila. 900 de grame de marijuana, 674 de grame de hașiș și 20 de grame de cocaină au fost descoperite într-un colet. Pachetul fusese trimis din Spania.

 

Aproape 900 de grame de marijuana, 674 de grame de hașiș și 20 de grame de cocaină au fost descoperite de polițiști asupra unor persoane care primiseră un colet din Spania.

Incidentul s-a produs în orașul Brăila.

Polițiștii și procurorii au organizat un flagrant și au descoperit drogurile într-un colet transportat de doi tineri. Ulterior, anchetatorii au stabilit că drogurile erau pentru consumatorii din zona Galați-Brăila.

„La data de 18 iunie a.c., polițiști și procurori din Galați au surprins în flagrant delict, într-un autoturism, la intrarea în municipiul Brăila, doi bărbați, de 21 și 26 de ani, ambii din municipiul Brăila, având asupra lor un colet ce conținea droguri de risc și de mare risc. Astfel, în coletul expediat din Spania, au fost găsite, disimulate printre mai multe articole vestimentare și medii de stocare, 896 de grame de marijuana, 674 de grame de hașiș și aproximativ 20 de grame de cocaină. Ulterior, a fost identificat și destinatarul coletului, un bărbat, de 30 de ani, din municipiul Brăila, din cercetări rezultând că acesta i-ar fi determinat pe cei doi să preia și să transporte coletul cu droguri din Spania, urmând să le vândă consumatorilor, pe raza județelor Galați și Brăila”, au anunțat reprezentanții IPJ Galați.

Persoanele sunt cercetate pentru comiterea infracțiunilor de instigare la trafic de droguri de risc și de mare risc și trafic de droguri de risc și de mare risc. Acestea au fost reținute pentru 24 de ore, urmând a fi prezentate Tribunalului Galați cu propunere de arestare preventivă.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: droguri Braila