x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Captură în portul Constanţa: 200 de kilograme de peşte fără documente legale, confiscate de poliţiştii de frontieră

Captură în portul Constanţa: 200 de kilograme de peşte fără documente legale, confiscate de poliţiştii de frontieră

07 Feb 2019   •   12:58
Captură în portul Constanţa: 200 de kilograme de peşte fără documente legale, confiscate de poliţiştii de frontieră

Cantitatea de 200 de kilograme de peşte de apă dulce, fără documente legale, a fost confiscată de poliţiştii de frontieră, informează un comunicat de presă transmis, joi, de Garda de Coastă.

Conform sursei citate, miercuri seara, poliţişti din cadrul SPF Ostrov, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza comunei Lipniţa, judeţul Constanţa, au oprit pentru control un autoturism înmatriculat în România, condus de un bărbat de 30 de ani, domiciliat pe raza judeţului Ialomiţa.

"În urma controlului efectuat asupra autoturismului, poliţiştii de frontieră au descoperit, în habitaclul autovehiculului, cantitatea de 200 kilograme de peşte, diferite specii, în stare proaspătă, pentru care persoana în cauză nu deţinea documente legale, marfa fiind predată unei societăţi comerciale de profil, conform procedurilor legale", se arată în comunicatul Gărzii de Coastă.

Poliţiştii de frontieră continuă cercetările în acest caz pentru deţinerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peştelui şi altor vieţuitoare acvatice obţinute din pescuit ori produselor din peşte, conform încadrării legale. AGERPRES

×