x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Caraș-Severin: Un mort și doi răniți într-un accident rutier pe DN 58. Traficul este blocat în acea zonă

Caraș-Severin: Un mort și doi răniți într-un accident rutier pe DN 58. Traficul este blocat în acea zonă

07 Aug 2017   •   20:26
Caraș-Severin: Un mort și doi răniți într-un accident rutier pe DN 58. Traficul este blocat în acea zonă

O persoană a murit şi alte două au fost rănite uşor, într-un accident rutier petrecut, luni după-amiază, între localităţile Caraşova şi Nermet, traficul rutier fiind blocat în zonă, pe DN 58, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Caraş-Severin.

'Un tânăr de 25 de ani din Reşiţa, în timp ce conducea au autoturism dinspre Caraşova spre Reşiţa, într-o curbă periculoasă la dreapta, semnalizată corespunzător, nu a adaptat viteza, a derapat şi a lovit cu partea stângă-spate un alt autoturism, condus de un bărbat de 37 de ani, din Anina, care circula regulamentar din sens opus. În urma impactului, pasagera din partea stângă-spate, în vârstă de 49 de ani, care se afla în maşina condusă de tânărul de 25 de ani a decedat. În prezent, traficul este blocat', a declarat, pentru AGERPRES, Cecilia Dăneţ, purtător de cuvânt al IPJ Caraş-Severin.

În autoturisme erau patru persoane, dintre care una a fost încarcerată şi se afla în stare foarte gravă, iar ulterior a fost declarată decedată de către medicii de pe ambulanţa sosită la locul accidentului. Două persoane au fost rănite uşor şi au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

La faţa locului au intervenit pompierii militari ai Detaşamentului Reşiţa şi Serviciul Judeţean de Ambulanţă, a afirmat Elena Tarla, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ''Semenic'' al judeţului Caraş-Severin.

În urma testării cu aparatul etilotest a reieşit că niciun şofer nu a consumat alcool. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

×
Subiecte în articol: accident morti DN58