x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Caz halucinant la Sulina. Primăria a luat nisip de pe plajă pentru a-l împrăștia pe străzi

Caz halucinant la Sulina. Primăria a luat nisip de pe plajă pentru a-l împrăștia pe străzi

16 Feb 2020   •   13:35
Caz halucinant la Sulina. Primăria a luat nisip de pe plajă pentru a-l împrăștia pe străzi
Sursa foto: antena3

Primăria orașului Sulina a luat nisip de pe plaja de la Marea Neagră pentru a-l împrăștia pe străzi, ca material antidepant în perioada Codului roșu de viscol. Prefectura Tulcea s-a autosesizat, după ce a apărut o înregistrare video pe o rețea de socializare în care apar un tractor cu remorcă și un buldoexcavator pe plajă. 

"Nu am luat mai mult de cinci roabe cu nisip. În oraş era patinoar, iar bătrânii s-au plâns că alunecă. Nu am luat acordul Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării. Eram în Cod roşu", a declarat primarul oraşului Sulina, Nicolae Răduş.

Prefectul judeţului Tulcea, Alexandru Iordan, a menţionat, la rândul lui, că luni la sediul instituţiei va avea loc o şedinţă pentru a analiza situaţia de la Sulina.

Plaja de la Marea Neagră din oraşul Sulina, cunoscută drept una dintre ultimele plaje sălbatice din România, face parte din zona pontică a Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării şi cuprinde specii de plante, faună şi habitate de interes comunitar, astfel că aici sunt interzise activităţile care pot avea un impact negativ asupra mediului, fără acte de reglementare specifice.

AGERPRES

×