x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Caz şocant în Vrancea: Un adolescent de numai 15 ani este cercetat de poliţişti pentru spargerea mai multor locuinţe

Caz şocant în Vrancea: Un adolescent de numai 15 ani este cercetat de poliţişti pentru spargerea mai multor locuinţe

22 Oct 2018   •   16:47
Caz şocant în Vrancea: Un adolescent de numai 15 ani este cercetat de poliţişti pentru spargerea mai multor locuinţe

Un adolescent în vârstă de 15 ani a fost identificat de poliţişti ca fiind principalul suspect în cazul mai multor furturi din locuinţă, comise pe raza localităţii Mărăşeşti, în perioada martie - octombrie 2018, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea. 

"La data de 19 octombrie 2018, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Mărăşeşti au identificat principalul suspect în cazul a cinci dosare penale, înregistrate inţial cu autori necunoscuţi, privind furturi din locuinţe comise în perioada martie-octombrie 2018, şi anume un minor în vârstă de 15 ani, din oraşul Mărăşeşti", potrivit IPJ Vrancea. 

Conform sursei citate, minorul pătrundea în imobile prin poduri şi spărgea tavanul sau pereţii laterali ai locuinţei. Acesta prefera casele nelocuite, ale căror proprietari erau plecaţi în străinătate. 

Bunurile sustrase au fost recuperate parţial, iar împotriva minorului urmează să fie desfăşurată urmărirea penală şi propusă o soluţie legală. 

Casele nelocuite sunt dintotdeauna o ţintă preferată a hoţilor, deoarece aceştia îşi pot desfăşura activitatea fără teama de a fi deranjaţi. De aceea, poliţiştii recomandă proprietarilor montarea unor grilaje din fier la geamuri, asigurarea uşilor şi montarea unor sisteme de supraveghere şi alarmă. AGERPRES 

×
Subiecte în articol: hot locuinte minor vrancea