x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Caz șocant la Arad! Un băiat de 16 ani a ajuns la spital, după ce a fost bătut crunt de mai mulţi poliţişti

Caz șocant la Arad! Un băiat de 16 ani a ajuns la spital, după ce a fost bătut crunt de mai mulţi poliţişti

30 Mar 2018   •   11:37
Caz șocant la Arad! Un băiat de 16 ani a ajuns la spital, după ce a fost bătut crunt de mai mulţi poliţişti

Experienţă nefericită pentru un adolescent în vârstă de 16 ani din Şag, judeţul Arad. Tânărul se află internat la spital, după ce ar fi fost bătut de mai mulţi poliţişti.Povestea sună cam aşa: mama băiatului făcea curăţenie în casa unei familii. Adolecsentul obişnuia să meargă, împreună cu un prieten, în casa respectivă.

Problema a apărut în momentul în care proprietarul casei a reclamat la poliţie facptul că i-au dispărut lucruri şi o anumită sumă de bani.

Deşi, ulterior, omul a găsit lucrurile despre care a spus că i-au fost furate, poliţişti veniţi la faţa locului l-au luat pe băiat şi l-au dus la secţie.

 

Nu l-au dus la secţia din Şag pentru că acolo există camere de supraveghere. L-au dus în altă secţie, unde l-ar fi bătut pe băiat. Apoi l-au adus acasă şi le-ar fi spus părinţilor că ar fi mai bine să tacă dacă nu vor să fie reclamaţi că şi-au bătut copilul.

Oamenii s-au speriat şi au tăcut mâlc. Nu au reclamat incidentul de frică.

Totul a ieşit la iveală în momentul în care părinţii au fost sunaţi de o rudă, căreia i-au spus de bătaie din întâmplare. 

Copilul se află internat la spitalul din Arad.http://www.observator.tv

×
Subiecte în articol: copil batut de politisti arad