x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Incredibil! Petrecere lăsată cu tentativă de omor în Bistriţa Năsăut

Incredibil! Petrecere lăsată cu tentativă de omor în Bistriţa Năsăut

09 Oct 2018   •   17:49
Incredibil! Petrecere lăsată cu tentativă de omor în Bistriţa Năsăut

Doi tineri din Năsăud, care în noaptea de duminică spre luni au participat la o petrecere, au fost arestaţi preventiv pentru tentativă de omor după ce au intrat în conflict cu un bărbat de 33 ani, pe care l-au agresat, potrivit comunicatului de presă remis marţi de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud. 

În noaptea respectivă, Poliţia oraşului Năsăud a fost sesizată despre faptul că într-o locuinţă are loc un scandal între mai multe persoane. 

Din cercetările efectuate, s-a stabilit faptul că un năsăudean a organizat o petrecere, iar, la un moment dat, pe fondul consumului de alcool, ar fi izbucnit un scandal spontan, iar doi tineri, de 20, respectiv 23 de ani, ambii din Năsăud, ar fi agresat fizic pe un altul, de 33 de ani, din aceeaşi localitate. 

Bărbatul de 33 ani a fost transportat la spital pentru a primi îngrijirile necesare şi, cu ocazia examenului medico-legal, s-a concluzionat faptul că leziunile suferite i-ar fi pus viaţa în primejdie. 

Din acest motiv, în data de 8 octombrie, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud a dispus reţinerea pentru 24 de ore a persoanelor bănuite de comiterea faptei şi efectuarea în continuare de cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă de omor. 

Marţi, cei doi tineri au fost prezentaţi judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bistriţa-Năsăud, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a acestora. AGERPRES

×
Subiecte în articol: tentativa de omor bistrita nasaut