x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Caz șocant la Cluj! Un taximetrist a bătut cu bâta un bărbat până i-a rupt picioarele, o mână şi i-a fracturat craniul

Caz șocant la Cluj! Un taximetrist a bătut cu bâta un bărbat până i-a rupt picioarele, o mână şi i-a fracturat craniul

23 Dec 2017   •   20:30
Caz șocant la Cluj! Un taximetrist a bătut cu bâta un bărbat până i-a rupt picioarele, o mână şi i-a fracturat craniul

Bătaie de o cruzime greu de imaginat pe o stradă din Dej. Un bărbat zace în comă pe un pat de spital după ce a fost bătut cu bâtele de trei tineri din oraș.

O persoană a anunțat poliția că în apropierea Sălii Sporturilor din oraș, un bărbat zace pe asfalt după ce mai multe persoane au coborât dintr-o mașină și i-au aplicat multiple lovituri cu bâtele până când bărbatul, lipsit de apărare, a rămas lat pe asfalt, scrie presa locală.La fața locului s-au deplasat de urgență mai multe echipaje de poliție dar și o ambulanță, care l-a preluat pe bărbat și l-a transportat la Spitalul Municipal Dej.

În acest moment, bărbatul este internat la Clinica de Chirurgie 1 a Spitalului Județean din Cluj, având ambele picioare și o mână fracturate, dar și un traumatism cranio-cerebral extrem de puternic, ceea ce i-a făcut pe medici să îi provoace coma indusă, pentru a-i proteja creierul.

Polițiștii împreună cu mascații Serviciului de Intervenții și Acțiuni Speciale au reușit să îi prindă pe doi dintre cei trei suspecți, fiind vorba de un taximetrist din Dej, care a fost încătușat direct în stația de TAXI, dar și pe fratele acestuia. Cel de-al treilea s-a predat de bunăvoie.

Potrivit ultimelor informaţii, victima n-ar fi tocmai uşă de biserică, fiind condamnat pentru că a lovit doi poliţişti.Observator.tv

×