x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Caz şocant la Constanţa! Un bărbat a fost omorât în bătaie de chiriaş

Caz şocant la Constanţa! Un bărbat a fost omorât în bătaie de chiriaş

26 Iun 2018   •   14:16
Caz şocant la Constanţa! Un bărbat a fost omorât în bătaie de chiriaş

Un bărbat în vârstă de 82 de ani, din Medgidia, judeţul Constanţa, a murit, după ce a fost bătut de cel pe care îl găzduia şi care se angajase că o să îl îngrijească la bătrâneţe. Agresorul a fost reţinut, iar marţi va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Potrivit poliţiştilor constănţeni, incidentul s-a petrecut în urmă cu aproape două săptămâni, în casa bărbatului de 82 de ani. Chiriaşul său, un bărbat de 31 de ani, Marius Pocovnicu, l-a bătut crunt, pe fondul unui conflict spontan.

Poliţiştii spun că Pocovnicu, împreună cu concubina sa ar fi trebuit să aibă grijă de bătrân, dar în 13 iunie, acesta s-ar fi enervat întrucât bătrânul ar fi ameninţat că-i dă afară din casă, astfel că l-a bătut pe proprietarul casei, provocându-i răni grave.

„Persoana a fost internată în spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Ulterior, la data de 24 iunie, aceasta a decedat”, au precizat poliţiştii constănţeni.

Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale al IPJ Constanţa, sub coordonarea procurorului de caz, l-au reţinut, luni seara, pe chiriaşul bătăuş pentru 24 de ore, iar marţi el va fi prezentat unei instanţe a Tribunalului Constanţa cu propunere de arestare preventivă, acuzat fiind de săvârşirea infracţiunii de omor.Sursa: telegrafonline

×