x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Caz şocant la Galaţi! Un bărbat a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost muşcat de câini

Caz şocant la Galaţi! Un bărbat a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost muşcat de câini

31 Oct 2017   •   14:22
Caz şocant la Galaţi! Un bărbat a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost muşcat de câini

Un bărbat de 49 ani, paznic la o societate comercială din Tecuci, a ajuns, marţi, în stare gravă la Spitalul Municipal din localitate, de unde a fost preluat de un elicopter SMURD şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Galaţi, după ce a fost atacat şi muşcat de câini. 

"A fost adus la Spitalul din Tecuci un pacient, de 49 ani, din localitatea Cosmeşti, cu plăgi multiple, după ce a fost muşcat de nişte câini la periferia municipiului. Victima prezintă plăgi multiple pe toată suprafaţa corpului şi era în şoc hemoragic, traumatic şi psihic când a ajuns la noi. A fost preluat cu un elicopter SMURD pentru a fi transferat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Galaţi", a declarat managerul Spitalului Tecuci, Claudiu Zara. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Galaţi, Gabriela Costin, poliţiştii s-au sesizat în acest caz şi au deschis o anchetă. 

"Este vorba despre un bărbat care lucrează ca paznic la o societate comercială de la marginea oraşului Tecuci, punctul de lucru fiind închis. El intrase la muncă la ora 8.00 şi din primele cercetări reiese că a fost muşcat de patru câini ciobăneşti, fiind găsit de un coleg în jurul orei 10.00. Se cunoaşte cine este proprietarul câinilor; acesta deţine un teren în vecinătate", a declarat Costin. AGERPRES

×