x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Cazul băiatului de 9 ani găsit mort lângă o stână, cu muşcături de câini pe corp, preluat de Parchetul Tribunalului Mureş

Cazul băiatului de 9 ani găsit mort lângă o stână, cu muşcături de câini pe corp, preluat de Parchetul Tribunalului Mureş

16 Mar 2016   •   21:25
Cazul băiatului de 9 ani găsit mort lângă o stână, cu muşcături de câini pe corp, preluat de Parchetul Tribunalului Mureş
Sursa foto: Marin Raica/Intact Images

Cazul băiatului de nouă ani găsit mort în apropierea unei stâne din localitatea Seleuş, judeţul Mureş, cu muşcături de câini pe corp, a fost preluat de Parchetul Tribunalului Mureş, care face cercetări pentru ucidere din culpă.

Potrivit unui comunicat transmis de Biroul de informare şi relaţii publice de la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, cauza având ca obiect infracţiunea de ucidere din culpă privind decesul copilului de nouă ani, înregistrată, iniţial, la Parchetul Judecătoriei Sighişoara, a fost preluată, în vederea efectuării urmăririi penale, de Parchetul Tribunalului Mureş.

În cursul zilei de marţi, o echipă formată din poliţişti şi specialişti criminalişti, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul Judecătoriei Sighişoara a mers la locul unde a fost găsit cadavrul băiatului, respectiv lângă o stână din apropierea unui sat din comuna Daneş, pentru a face cercetarea la faţa locului.

”Din primele cercetări a rezultat că victima avea mai multe urme de plăgi muşcate, în special pe partea inferioară a corpului. Cadavrul a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Târgu Mureş pentru necropsie, iar raportul întocmit a concluzionat că moartea a fost violentă şi s-a datorat şocului traumatic şi hemoragic, favorizat şi de expunerea la frig, survenit în condiţiile unui politraumatism cu plăgi multiple localizate pe toată suprafaţa corpului”, se mai arată în comunicatul citat.           

Băiatul în vârstă de nouă ani a fost descoperit mort, marţi la prânz, în apropierea unei stâne din localitatea Seleuş, judeţul Mureş, acesta fiind muşcat de câini.

Sursa: news.ro

×
Subiecte în articol: stana copil muscat de caini