x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale CFR SA realizează lucrări de întreţinere la trecerea la nivel cu calea ferată din zona staţiei Eforie Nord

CFR SA realizează lucrări de întreţinere la trecerea la nivel cu calea ferată din zona staţiei Eforie Nord

18 Oct 2018   •   10:32
CFR SA realizează lucrări de întreţinere la trecerea la nivel cu calea ferată din zona staţiei Eforie Nord

CFR SA va executa, în perioada 20 octombrie - 5 noiembrie 2018, lucrări de întreţinere la linia de cale ferată şi de montare dale elastice la trecerea la nivel cu calea ferată de la km 238+190, situată la intersecţia străzii 23 August (DJ 383 Eforie Nord - Techirghiol) cu linia CF Constanţa - Mangalia. 
Lucrările din zona trecerii la nivel constau în refacerea căii rutiere în pasaj, prin înlocuirea dalelor existente cu dale elastic şi înlocuirea materialelor de cale şine/traverse din zona pasajului. 

Pe toată perioada executării acestor lucrări, circulaţia rutieră pe DJ 383 se va închide între Eforie Nord şi Techirghiol, traficul fiind deviat pe DN 38 prin Negru Vodă, iar indicatoarele de orientare şi dirijare vor fi montate la intrare în oraşul Techirghiol, localitatea Eforie Nord şi la intersecţia DN39/DN38. 

"Menţionăm faptul că lucrările desfăşurate în zona trecerii la nivel de la km 238+190 au drept scop asigurarea condiţiilor optime de circulaţie atât pentru traficul rutier, cât şi pentru traficul feroviar. CFR SA solicită conducătorilor auto să respecte restricţiile instituite şi semnalizarea rutieră temporară, aceste măsuri având drept scop menţinerea condiţiilor optime şi de siguranţă în trafic", se spune în comunicat. 

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA administrează infrastructura feroviară publică. AGERPRES

×
Subiecte în articol: lucrari calea ferata Eforie Nord