x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale CFR va închide temporar circulația feroviară prin stația de frontieră Valea lui Mihai

CFR va închide temporar circulația feroviară prin stația de frontieră Valea lui Mihai

14 Mar 2020   •   17:41
CFR va închide temporar circulația feroviară prin stația de frontieră Valea lui Mihai

CFR va închide temporar circulația feroviare prin stația de frontieră Valea lui Mihai.

Având în vedere deciziile Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență, începând de sâmbătă se închid temporar, pe o perioadă determinată de 30 de zile, cu posibilitatea prelungirii, mai multe puncte de trecere a frontierei cu circulație feroviară. Decizia afectează trenurile operate în comun de CFR Călători și MAV-Start care tranzitează frontiera de stat de la Valea lui Mihai, precizeză un comunicat CFR.

Circulația următoarelor trenuri se suspendă începând de duminică: 6811 Oradea - Debrecen , 6823 Satu Mare - Debrecen, 687-2 Satu Mare - Wien Hbf, 6812 Debrecen - Oradea, 6822 Debrecen - Satu Mare și 686-1 Wien Hbf - Satu Mare.

Călătorii care au bilete cumpărate la trenurile menționate pot solicita restituirea integrală a contravalorii legitimațiilor de călătorie.

În cazul legitimațiilor de călătorie cumpărate pentru această perioadă la trenurile internaționale care trec prin alte stații de frontieră și se dorește renuntarea la călătorie, restituirea tarifelor legitimațiilor se efectuează conform reglementărilor internaționale în vigoare, aduse la cunoștința pasagerilor la momentul cumpărării.

CFR Călători solicită pasagerilor săi respectarea atât a setului de reguli emis de Ministerul Sănătăţii în vederea combaterii răspândirii infecției cu Covid-19 pe teritoriul ţării noastre, pentru restrângerea efectelor, protecția, siguranța și securitatea lor, a celorlalți călători și personalului feroviar, cât și respectarea deciziilor luate de Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență și organele competente.

Mediafax

×