x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Cinci persoane, între care doi minori, rănite într-un accident pe DN7, în apropiere de Deva

Cinci persoane, între care doi minori, rănite într-un accident pe DN7, în apropiere de Deva

06 Iul 2018   •   11:10
Cinci persoane, între care doi minori, rănite într-un accident pe DN7, în apropiere de Deva

Cinci persoane, dintre care doi minori, cu vârstele de 7 şi 17 ani, au fost rănite, vineri, într-un accident care a avut loc pe DN 7, între localităţile Leşnic şi Săcămaş, după ce şoferul unui autoturism care circula de la Deva spre Arad a efectuat o depăşire neregulamentară, a intrat pe contrasens şi s-a tamponat frontal cu o altă maşină care circula regulamentar, din sens opus.

Autoturismul care a intrat pe contrasens a luat foc, fiind necesară intervenţia pompierilor militari pentru stingerea incendiului.

"În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto care a produs evenimentul rutier şi a unui pasager din autoturismul condus de acesta, precum şi rănirea unei pasagere şi a doi minori din celălalt autoturism implicat în accident", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, Bogdan Niţu.

Pentru salvarea victimelor, la locul accidentului au intervenit trei maşini de prim ajutor, răniţii fiind transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva cu diverse traumatisme.

La faţa locului, traficul rutier a fost blocat circa o oră şi jumătate, maşinile fiind dirijate de poliţişti pe o rută ocolitoare. AGERPRES

×
Subiecte în articol: accident rutier deva