x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Cinci persoane rănite în urma unui accident provocat de un şofer băut, în Galați

Cinci persoane rănite în urma unui accident provocat de un şofer băut, în Galați

08 Noi 2019   •   14:03
Cinci persoane rănite în urma unui accident provocat de un şofer băut, în Galați

Două femei, o minoră şi doi bărbaţi din judeţul Galaţi au ajuns la spital, în urma unui accident rutier provocat în municipiul Tecuci de un şofer aflat sub influenţa alcoolului, se arată într-o informare transmisă, vineri, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean(IPJ) Galaţi.

Potrivit sursei citate, poliţiştii au fost anunţaţi că pe o stradă din centrul municipiului Tecuci s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea a cinci persoane.

Poliţiştii sosiţi la faţa locului au stabilit că un tânăr, de 22 ani, din comuna Drăgăneşti, a condus autoturismul pe strada respectivă şi, în dreptul unei staţii peco, a încercat să efectueze o depăşire neregulamentară, încălcând marcajul longitudinal dublu continuu, şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism care efectua manevra de viraj la stânga.

În urma impactului, şoferul vinovat de producerea accidentului, două femei şi o adolescentă, pasagere în autoturismul condus de acesta, precum şi şoferul celui de-al doilea autoturism, au fost răniţi, fiind transportaţi la spital.

La testarea alcoolscopică, bărbatul care a provocat accidentul a prezentat valoarea de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: galaţi accident alcool