x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Circulaţia rutieră pe DN 6 este blocată pe ambele sensuri

Circulaţia rutieră pe DN 6 este blocată pe ambele sensuri

19 Aug 2015   •   13:29
Circulaţia rutieră pe DN 6 este blocată pe ambele sensuri
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Circulaţia rutieră este blocată pe ambele sensuri în perimetrul kilometrului 344+800 al DN 6, unde a avut loc miercuri un accident rutier.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Mehedinţi, Nicolae Lohon, a declarat pentru AGERPRES că a fost nevoie de această măsură pentru a permite echipajelor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, SMURD şi al Serviciului Judeţean de Ambulanţă să intervină pentru asigurarea asistenţei medicale de urgenţă victimelor şi pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

"Accidentul a avut loc între un autotren şi un autoturism în care se aflau cinci persoane. Acestea trebuie monitorizate şi transportate la spital. Dintr-o primă constatare rezultă că şoferul aflat la volanul autoturismului s-a angajat într-o depăşire neregulamentară şi a intrat pe contrasens, unde s-a ciocnit de celălalt autovehicul", a precizat Lohon.

Potrivit sursei citate, tronsonul de drum naţional DN 6 situat între Drobeta Turnu Severin şi Orşova va rămâne închis aproximativ o oră, timp în care ocupanţii autoturismului vor primi îngrijiri medicale, poliţiştii vor finaliza cercetările, iar autovehiculele implicate în accident vor fi trase într-o zonă de refugiu.

×