x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Circulaţia rutieră se desfăşoară pe un singur fir pe DN1, în urma producerii a două accidente

Circulaţia rutieră se desfăşoară pe un singur fir pe DN1, în urma producerii a două accidente

28 Iun 2018   •   14:54
Circulaţia rutieră se desfăşoară pe un singur fir pe DN1, în urma producerii a două accidente

Circulaţia rutieră pe DN 1 între localităţile Vlădeni şi Perşani se desfăşoară alternativ pe un singur fir, în urma producerii a două accidente rutiere, a informat joi biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov. 

Potrivit sursei citate, primul accident s-a produs la km 205+300, între localităţile Vlădeni şi Perşani. 

''Un bărbat în vârstă de 28 de ani, care a condus o autoutilitară înmatriculată în judeţul Braşov, pe DN 1, dinspre Făgăraş spre Braşov, într-o curbă uşoară la dreapta a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un ansamblu TIR înmatriculat în Bihor. TIR-ul a lovit glisiera metalică de protecţie de pe marginea drumului şi apoi a revenit pe partea carosabilă, blocând sensul de mers Braşov-Făgăraş. În urma impactului, bărbatul a suferit vătămări şi a fost transportat la spital", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, Gabriela Dinu. 

Al doilea accident s-a produs la km 215+500, în zona Băile Perşani. 

''Un autoturism taxi cu trei ocupanţi, care circula pe direcţia Braşov-Sibiu, la intersecţia cu DJ 104A, a derapat, a pătruns pe contrasens unde a fost acroşat de un autoturism înmatriculat în Galaţi, după care a fost lovit de un alt vehicul înmatriculat în Iaşi, care a circulat tot pe direcţia Sibiu-Braşov, şi a fost proiectat în afara părţii carosabile. O pasageră din autoturismul înmatriculat în Iaşi şi trei ocupanţi ai taxiului au suferit vătămări. De asemenea, un autoturism ajuns imediat după producerea accidentului la locul impactului ar fi derapat şi ar fi ajuns în şanţul de la marginea drumului. Este posibil ca şi o persoană din acest autoturism să aibă nevoie de îngrijiri medicale'', a mai afirmat Gabriela Dinu. 

În context, purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, Luiza Dănilă, a precizat că echipele medicale lucrează la extragerea persoanelor încarcerate în accidentul produs în localitatea Perşani. Deocamdată a fost extrasă o singură victimă conştientă, cu leziuni multiple, dintre cele trei încarcerate. AGERPRES

×
Subiecte în articol: dn1 circulaţie