x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Circulație restricționată în Defileul Mureșului. Trei persoane rănite într-un accident au ajuns la spital

Circulație restricționată în Defileul Mureșului. Trei persoane rănite într-un accident au ajuns la spital

24 Ian 2020   •   10:15
Circulație restricționată în Defileul Mureșului. Trei persoane rănite într-un accident au ajuns la spital

Trei persoane au ajuns la UPU SMURD Târgu Mureş, dintre care două în stare gravă, iar circulaţia rutieră pe DN 15 în Defileul Topliţa-Deda a fost restricţionată, în urma unui accident rutier care s-a petrecut, cel mai probabil, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum.

"Astăzi, în jurul orei 08.15 , poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe DN15 E578, în afara localităţii Răstoliţa. Din primele cercetări efectuate la faţa locului, se pare că o femeie, de 42 de ani, din localitatea Reghin, în timp ce conducea un autoturism, în direcţia Reghin- Topliţa, nu ar fi adaptat viteza la condiţiile de drum, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă, iar ulterior a intrat într-un copac. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto, precum şi a altor două pasagere, de 16, respectiv 12 ani, aflate în autoturismul condus de aceasta, toate urmând a fi transportate la UPU Târgu Mureş în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate", a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş.

În cauză, poliţiştii efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii incidentului.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Horea" al judeţului Mureş a anunţat accidentul rutier s-a produs la intrarea în localitatea Răstoliţa dinspre Deda, iar la faţa locului intervin pompierii de la punctul de lucru Deda, un echipaj al SAJ Reghin şi elicopterul SMURD.

AGERPRES

×