x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Cluj. Accident grav la ieșirea din Huedin. Trei persoane au murit

Cluj. Accident grav la ieșirea din Huedin. Trei persoane au murit

30 Sep 2018   •   09:42
Cluj. Accident grav la ieșirea din Huedin. Trei persoane au murit

Trei persoane au decedat şi alte două au fost rănite într-un accident rutier produs duminică dimineaţa în localitatea clujeană Huedin, în urma ciocnirii a două autoturisme. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj, Traian Morar, la ieşirea din Huedin către Oradea, în zona cunoscută sub denumirea de Podul Vinerii, un autoturism a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu un altul care circula regulamentar din sens opus. 

"Pentru moment nu se ştie din ce cauze autoturismul a intrat pe contrasens. Din acest accident au rezultat decesul conducătorului auto care a intrat pe contrasens, un bărbat în vârstă de 31 de ani, şi decesul celor doi ocupanţi ai maşinii lovite - şoferul şi un pasager. Alte două persoane, victime ale accidentului, care se aflau în autoturismul care a pătruns pe contrasens, au fost transportate la spital", a declarat Traian Morar.

Cele două victime primesc îngrijiri medicale la spitalul din Huedin, urmând ca medicii să decidă dacă vor avea nevoie de transport la o unitate din Cluj-Napoca. 

Toate victimele au vârste cuprinse între 17 şi 31 de ani. 

Circulaţia în zonă este întreruptă.

AGERPRES 

×