x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Concerte de fanfară în aer liber, la Sebeș, în județul Alba

Concerte de fanfară în aer liber, la Sebeș, în județul Alba

09 Aug 2020   •   15:00
Concerte de fanfară în aer liber, la Sebeș, în județul Alba

Două concerte de fanfară au loc, duminică, în Parcul Tineretului și în Cartierul Mihail Kogălniceau, din Sebeș, județul Alba, Fanfara din Petrești încercând să aducă atmosfera serilor de vară de altădată, cu ajutorul șlagărelor cu influențe săsești.

 

Primăria Sebeș a anunțat că Fanfara din Petrești continuă, duminică, seria concertelor de promenadă, menite să însuflețească, prin accentele vechilor șlagăre cu influențe săsești, atmosfera serilor de vară.

Primul concert de promenadă va avea loc în cartierul Mihai Kogălniceanu, din oraș, și se va derula sub forma unei parade muzicale, începând cu ora 18.30, iar cel de-al doilea concert se va desfășura în Parcul Tineretului din Sebeș, de la ora 20.00.

„Cele două concerte de fanfară se vor derula în limitele stabilite de normele legale privind prevenirea răspândirii contaminărilor cu virusul Covid-19 (Coronavirus)”, a spus Nadia Diana Mitrea, purtător de cuvânt al Primăriei Sebeș.

Activitățile și concertele în aer liber ale Fanfarei din Petrești sunt susținute de Primăria Sebeș și Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș.

Mediafax

×
Subiecte în articol: concerte fanfara sebeş