x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Concurs de oameni de zăpadă, zumba şi paradă cu făclii la Snow Fest

Concurs de oameni de zăpadă, zumba şi paradă cu făclii la Snow Fest

07 Feb 2018   •   16:11
Concurs de oameni de zăpadă, zumba şi paradă cu făclii la Snow Fest

Concursul de construit oameni de zăpadă, demonstraţia de zumba şi parada cu făclii pe pârtia de schi se numără printre punctele de atracţie ale Serbărilor zăpezii 'Snow Fest' ce vor avea loc la sfârşitul acestei săptămâni în staţiunea Şugaş Băi, de lângă Sfântu Gheorghe. 

Organizatorii, între care Sepsi ReKreativ, societatea care administrează bazele de agrement ale Primăriei Sfântu Gheorghe, au anunţat, miercuri, că participanţii la acest eveniment vor avea prilejul de a încerca cele mai noi colecţii de schiuri şi snowboard-uri ale unor mărci de top, dar şi de a lua parte la diverse concursuri dotate cu premii, printre care şi unul de schi pentru copii. 

Demonstraţia de zumba în zăpadă va fi susţinută de echipa condusă de Vitus Kinga de la Club Sportiv Sport All din Sfântu Gheorghe, iar atmosfera va fi susţinută de DJ Blacklight. 

Potrivit organizatorilor, mijloacele de transport în comun vor circula sâmbătă de la orele 10,00, 12,00 16,00, 18,00 şi 19,30 pe ruta Sfântu Gheorghe-Şugaş Băi, iar retur, de la 13,00, 19,00 şi 22,00. 

La Şugaş Băi, turiştii au la dispoziţie două pârtii de schi cu grad de dificultate mediu, precum şi un centru spa construit din fonduri europene prin proiectul 'Drumul apelor minerale', dotat c

×
Subiecte în articol: concurs oameni de zapada Snow Fest