x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Concurs în familie întru-un parc de distracții din Păltiniș

Concurs în familie întru-un parc de distracții din Păltiniș

02 Aug 2017   •   11:48
Concurs în familie întru-un parc de distracții din Păltiniș

Familiile sunt aşteptate, sâmbătă, la un concurs dedicat lor, în parcul de distracţii în aer liber din staţiunea Păltiniş, unde participanţii se vor întrece pe traseul de bicicletă, pe terenul de fotbal şi în alergare, potrivit unui comunicat de presă al organizatorilor.

"Pentru a participa la acest concurs, fiecare familie trebuie să fie reprezentată de trei membri, iar cei mici trebuie să aibă peste 7 ani pentru a putea participa. Concursul este compus din trei probe, fiecare dintre ele urmând a fi parcursă de un singur membru al familiei. Cei trei pot împărţi în funcţie de capacităţi proba de bicicletă pe traseul Family Trail, ce are o lungime de 1.300 de metri, proba de alergare contracronometru pe Aleea cu Poveşti şi vor participa, cu întreaga familie, la un meci de fotbal pe terenul cu suprafaţă umedă. Punctajul se va calcula din timpii obţinuţi la fiecare probă plus rezultatul meciului de fotbal. Casca şi echipamentul de protecţie sunt obligatorii pe întreaga durată a concursului", se arată în comunicatul transmis miercuri AGERPRES.

Summer Family Race va începe sâmbătă, la ora 10,00, cu sesiunea de înscrieri în Apreski Bar. La ora 12,30 va avea loc o scurtă şedinţă tehnică şi apoi îmbarcarea în telescaun.

Concursul începe la ora 13,00 cu o proba de bicicletă, la ora 14,00 cu proba de alergare, iar la ora 15,00 vor începe meciurile de fotbal.

Familia câştigătoare va pleca acasă cu produse sportive în valoare de 1.000 de lei, locul II, cu produse în valoare de 700 de lei, iar familia de pe ultima poziţie a podiumului va câştiga produse în valoare de 300 de lei. Înscrierile la concurs se pot face şi în avans pe www.arenaplatos.ro.

×
Subiecte în articol: concurs palnitis