x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Constanţa arată ca după bombardament în timp ce Mazăre are o afacere de sute de mii de euro în Madagascar

Constanţa arată ca după bombardament în timp ce Mazăre are o afacere de sute de mii de euro în Madagascar

28 Mar 2017   •   12:13
Constanţa arată ca după bombardament în timp ce Mazăre are o afacere de sute de mii de euro în Madagascar

Radu Tudor deplânge degradarea municipiului Constanţa, un oraş care ar trebui să fie nervul central al turismului de pe litoralul românesc. Însă oraşul arată jalic, prăfuit, străzile sunt degradate şi arată ca un loc uitat de lume.

''Tragedia Constanței: un oras frumos, cu potential urias, strazi si trotuare ca dupa bombardament, lipsa locuri de parcare, salubritate zero cu un contract politic, un aer de citadela abandonata, prafuita, spre disperarea locuitorilor ei.
Faceti comparatia : asa arata trotuarul/bordura intr-o intersectie. Iar cel care a patronat orasul 15 ani si-a facut resort de peste 1 milion de dolari in Madagascar... Clasic pt coruptia si batjocura politica din mai toate orasele romanesti!'', a scris Radu Tudor.

Radu Mazăre s-a mutat în Madagascar acolo unde și-a lansat o afacere de succes. Mazăre și-a făcut un complex de bungalouri de lux, iar conform site-urilor de specialitate acesta este deja ocupat în proporție de 100%.

×