x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident GRAV pe DN22 Constanţa-Tulcea: Trei persoane au MURIT şi alte cinci au fost grav rănite. Printre ei, o tânără care trebuia să susțină astăzi prima probă la Bacalaureat

Accident GRAV pe DN22 Constanţa-Tulcea: Trei persoane au MURIT şi alte cinci au fost grav rănite. Printre ei, o tânără care trebuia să susțină astăzi prima probă la Bacalaureat

13 Iun 2016   •   08:03
Accident GRAV pe DN22 Constanţa-Tulcea: Trei persoane au MURIT şi alte cinci au fost grav rănite. Printre ei, o tânără care trebuia să susțină astăzi prima probă la Bacalaureat

Trei persoane au decedat şi alte cinci au fost grav rănite în urma unui accident rutier, care a avut loc duminică seara, pe DN22 Constanţa-Tulcea, în zona localităţii Mihai Viteazu, se arată într-un comunicat al Centrului Infotrafic al IGPR.

În decursul a şase minute de la primirea apelului la numărul de Urgenţă 112, ISU Constanţa a declanşat COD ROŞU (procedură specială pentru accidente colective şi dezastre cu manifestări deosebit de rapide şi efecte limitate în timp).

La locul accidentului au fost mobilizate patru autospeciale de pompieri, o autospecială pentru victime multiple (ATPVM), o maşină de la Descarcerare şi două de stingere cu modul de descarcerare şi o autospecială de descarcerare de la Tulcea şi unităţi ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Rutiere Constanţa, accidentul, în care au fost implicate trei autovehicule, a fost provocat de o depăşire neregulamentară, realizată de o şoferiţă care a depăşit linia continuă, intrând în coliziune frontală cu autoturismul care circula din sens opus.

"În data de 12.06.2016, în jurul orelor 20.15, C. M. M (femeie, 42 ani, Constanţa) a condus autoturismul marca Chevrolet Kallos, pe DN22, dinspre Tulcea către Constanţa şi ajungând la km 245+940, a efectuat manevra de depăşire neregulamentară încălcând marcajul simplu continuu şi a intrat în coliziune frontală cu autoturismul marca BMW, condus de către D.E.O, (bărbat, 48 ani, Babadag) care circula regulamentar din sens opus. În urma impactului celor două vehicule a fost avariat şi autoturismul depăşit, marca Opel Zafira, condus de S.E. (barbat, 33 ani, Tulcea) , dinspre Tulcea către Constanţa. Accidentul s-a soldat cu decesul: conducătoarei auto C.M.M, respectiv C.M. (barbat, 67 ani, din Constanţa) şi O.A. D.(femeie, 18 ani, Constanţa), ambii pasageri în autoturismul Chevrolet care a generat accidentul. De asemenea, accidentul rutier a dus la: vătămarea corporală gravă a conducătorului auto D.E.O. şi a C.M. (femeie, 63 ani, Constanta), pasager în auto Chevrolet - vătămarea corporală uşoară a D.E şi D.G. A. (bărbat 17 ani, Babadag) precum şi a O.E.(femeie, 18 ani, Babadag),toţi pasageri în autoturismul acroşat marca BMW" - informează un comunicat al Poliţiei Rutiere.

Dintre persoanele decedate, tânără de 18 ani, Andreea, trebuia să susțină luni prima probă de bacalaureat, ea fiind elevă în clasa a XII-a la Colegiul ”Mihai Eminescu” din Constanța, la profilul Matematică-Informatică.

Colegii tinerei au fost șocanți de veste și nu le-a vine să creadă că destinul a frânt aripile colegei lor care terminase clasa a XII-a cu media 9,53, fiind cea mai bună elevă din clasă. Era pasionată de matemnatică și voia să urmeze o facultate de profil.


Toate victimele accidentului care se aflau în viaţă au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă. AGERPRES

×
Subiecte în articol: accident