x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Constanţa: Motociclist fără permis, prins de poliţişti circulând cu aproape 150 km/oră pe un bulevard din oraş

Constanţa: Motociclist fără permis, prins de poliţişti circulând cu aproape 150 km/oră pe un bulevard din oraş

09 Feb 2016   •   18:26
Constanţa: Motociclist fără permis, prins de poliţişti circulând cu aproape 150 km/oră pe un bulevard din oraş
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Un motociclist a fost prins de poliţişti, marţi, în municipiul Constanţa, în timp ce circula cu aproape 150 de kilometri pe oră pe un bulevard, iar în încercarea sa de a scăpa de echipajul care îl urmărea, acesta a făcut slalomuri periculoase printre maşinile din trafic.

După ce poliţiştii au reuşit să îl oprească, au constatat că vitezomanul, un tânăr de 25 de ani, nu avea permis de conducere.

"În data de 09.02.2016, în jurul orelor 14,42, C.M.L. (bărbat de 25 ani din Făcăieni-Ialomiţa) a condus pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanţa, fără să posede permis de conducere, motocicleta marca Honda CBR 600F, cu o viteză de 148 km/h, nu a oprit la semnalul agenţilor de poliţie rutieră, iar în încercarea de a scăpa a efectuat mai multe manevre de depăşire periculoasă", potrivit unui comunicat remis presei de Serviciul Poliţiei Rutiere (SPR) Constanţa.

Pe numele motociclistului a fost întocmit un dosar de cercetare penală. AGERPRES

×