x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Constanța: Peste 40 de piloţi din România şi Bulgaria vor participa, la sfârşitul acestei săptămâni, la Campionatul Naţional de Drift

Constanța: Peste 40 de piloţi din România şi Bulgaria vor participa, la sfârşitul acestei săptămâni, la Campionatul Naţional de Drift

03 Aug 2017   •   21:57
Constanța: Peste 40 de piloţi din România şi Bulgaria vor participa, la sfârşitul acestei săptămâni, la Campionatul Naţional de Drift

Peste 40 de piloţi din România şi Bulgaria vor participa, la sfârşitul acestei săptămâni, la cea de-a patra etapă din Campionatul Naţional de Drift, care se va desfăşura în parcarea unui mall din municipiul Constanţa, la eveniment fiind aşteptaţi peste 10.000 de spectatori.

Potrivit unui comunicat al Asociaţiei Litoral - Delta Dunării, la această etapă din Campionatul Naţional de Drift vor fi prezenţi toţi cei care în trecut şi-au adjudecat titlurile de campioni naţionali în driftul românesc: Traian Buşe, Răzvan Frăţianu, Călin Ciortan, Istvan Szabo, Sorin Ene şi Stefan Stefanov.  De asemenea, câştigătorul de anul trecut al rundei de la malul mării, Krasimir Stefanov, va reveni în campionatul românesc special pentru acest eveniment, la care va concura şi fiica acestuia în vârstă de 17 ani, Kristalina Stefanova, la clasa Semi Pro.

“Ne bucurăm să revenim la Constanţa, etapa de aici este una extrem de spectaculoasă şi unde publicul ne-a primit de fiecare dată cu braţele deschise. Nu doar eu, ci şi ceilalţi piloţi, suntem convinşi că ne vom ridica la nivelul aşteptărilor”, a spus Sorin Ene, la conferinţa de presă organizată joi, cu prilejul anunţării acestui eveniment.

Vicepreşedintele Asociaţiei Litoral - Delta Dunării, Corina Martin, a afirmat că maşinile de drift care vor concura vor fi expuse în 3 august în Piaţeta Cazino din Mamaia.

“Ne continuăm strategia de atragere de evenimente către Mamaia, litoralul românesc şi Delta Dunării. Pentru al doilea an consecutiv, continuăm în forţă parteneriatul cu Federaţia Română de Automobilism Sportiv şi Romanian Drift Community cu această etapă Mamaia Style. Pe lângă faptul că îi vom avea alături de noi pe sportivi de top ai Constanţei, cei prezenţi la etapă vor avea şi ocazia să ia parte la Drift Experience, o tură de circuit din dreapta pilotului. Turiştii din Mamaia şi Constanţa se vor bucura să admire maşinile de drift ce vor fi expuse vineri, 4 august, la Piaţeta Cazino Mamaia şi vor fi invitaţi, prin promovarea pe care o adresăm hotelierilor, să participe sâmbătă şi duminică, la un spectacol de adrenalină şi culoare!”, a declarat Corina Martin.

Sâmbătă, de la ora 10:00, vor începe antrenamentele libere, iar calificările vor avea loc începând cu ora 17:00. Duminică, întrecerea este programate să se desfăşoare începând cu ora 16:15.

Organizatorii estimează că peste 10.000 de persoane vor asista la acest eveniment.sursa:antena3.ro

×
Subiecte în articol: piloti campionat de drift constanta