x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Controale ale Poliției Rutiere pe arterele principale ale Capitalei. Zeci de amenzi și permise reținute

Controale ale Poliției Rutiere pe arterele principale ale Capitalei. Zeci de amenzi și permise reținute

15 Ian 2020   •   11:57
Controale ale Poliției Rutiere pe arterele principale ale Capitalei. Zeci de amenzi și permise reținute

Poliţiştii Brigăzii Rutiere au acţionat, miercuri dimineaţă, pe arterele principale ale Bucureştiului şi au amendat şoferi care depăşeau autovehiculele oprite în coloană la semafor sau care nu respectau indicatorul 'ocolire', instalat pe refugiul staţiilor de tramvai.

Au fost aplicate 74 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 33.800 de lei, majoritatea pentru nerespectarea indicatorului 'ocolire' instalat pe refugiul staţiilor de tramvai (36), pentru încălcarea marcajului longitudinal continuu şi pentru depăşirea vehiculelor oprite în coloană la culoarea roşie a semaforului (8).

Totodată, au fost reţinute 19 permise de conducere, majoritatea dintre acestea pentru depăşirea vehiculelor oprite în coloană la culoarea roşie a semaforului (8), pentru nerespectarea semnificaţiei culorii roşii a semaforului electric (4) şi pentru neacordarea de prioritate pietonilor (3).

"Sperăm ca prin astfel de activităţi să tragem un semnal de alarmă şi să-i determinăm pe conducătorii auto să conştientizeze importanţa respectului reciproc în trafic, fapt ce va contribui la îmbunătăţirea fluenţei traficului rutier şi reducerea numărului de evenimente nedorite", a precizat Poliţia Rutieră.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: brigada rutiera soferi amenzi